Bestand:Limburger Koerier vol 091 no 143.pdf

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Verwijziging naar de indexpagina
Ga naar pagina
volgende pagina →
volgende pagina →
volgende pagina →

Oorspronkelijk bestand(2.791 × 3.910 pixels, bestandsgrootte: 5,34 MB, MIME-type: application/pdf, 10 pagina's)Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Limburger Koerier, vrijdag 19 juni 1936.
Datum
Bron https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010362401
Auteur AnoniemUnknown author

Licentie

Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie25 feb 2021 19:34Miniatuurafbeelding voor de versie van 25 feb 2021 19:342.791 × 3.910, 10 pagina's (5,34 MB)Vincent SteenbergUploaded a work by {{anonymous}} from https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010362401 with UploadWizard

Metadata