Wikisource:Te verwijderen

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Aiga litterdisposal inv.svg
Nomineer pagina's die verwijderd moeten worden

Wanneer u denkt dat een pagina op Wikisource verwijderd zou moeten worden, kunt u deze op de verwijderlijst plaatsen, met een reden voor verwijdering erbij. In principe blijft de pagina twee weken op deze lijst staan, tenzij er aantoonbaar sprake is van auteursrechtenschending, onzin of een inhoud die aanstootgevend is voor personen of groepen personen.

Verwijderen[bewerken]

  • 't Ros Beiaard - Net als In Flanders Fields van het internet geplukt. Maar als je goed leest is het een hertaling in modern Nederlands, dus technisch gezien geen PD. Ik stel voor dit artikel te vervangen door een redirect naar De lijster/'t Ros Beyaerd doet zijn ronde. Vincent Steenberg (overleg) 27 nov 2017 13:59 (CET)
  • Hellenica Oxyrhynchia - wiu - Nooit goed afgemaakte vertaling. Ik streek net wat kleine dingen glad maar er staan ook onbegrijpelijke formuleringen (...dat deze, die in Boeotië en die in de ander bovenvermelde steden bij elkaar gingen staan,..., enz.) die niet zomaar te verbeteren zijn. Er staat wel "Wordt aan gewerkt" boven, maar dat is inmiddels twaalf jaar, en dat is wel heel erg lang. De Wikischim (overleg) 19 feb 2018 22:55 (CET)
  • De Leuvense stadsbestuurders van 1187 tot 1794 - Alleen maar rode links. Sjabloon geplaatst door KlaasZ4usV op 19 jan 2019, maar niet hier gemeld.

Kandidaten directe verwijdering[bewerken]