De Volks-Missionaris/Jaargang 48/Nummer 9/Belangrijk bericht aan onze Zelatricen en Abonné's

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
‘Belangrijk bericht aan onze Zelatricen en Abonné’s’ door een anonieme schrijver
Afkomstig uit De Volks-Missionaris, jrg. 48, nr. 9 (15 augustus 1927), p. 277. Publiek domein in de EU.
[ 277 ]

Belangrijk bericht aan onze Zelatricen en Abonné’s.

 Wij zijn zoo gelukkig, onze ijverige zelatricen en onze trouwe abonné’s te kunnen verrassen met de volgende mededeeling.
 Binnenkort zal een fraai Sint-Gerardus-Album verschijnen. Het zal bevatten twaalf keurige voorstellingen uit het leven van Sint Gerardus, volgens den onzen lezers welbekenden Roermondschen kunstschilder Albin Windhausen. Verder zal het album na een kort Voorwoord, telkens naast de verschillende platen-in-veel-kleurendruk een toelichtend bijschrift bieden.
 We zijn overtuigd, aan onze abonné’s een groot genoegen te doen, door hun dit fraai album bij het begin van den nieuwen jaargang als geschenk aan te bieden. Daardoor zullen zij den grooten Wonderdoener nog meer leeren kennen en vereeren. Daardoor zullen ze ook in staat zijn, de heerlijke voorstellingen, die zij zich dankbaar herinneren van de fraaie Sint-Gerardus-Kalenders, te samen in een keurig uitgegeven album weer te kunnen genieten.
 Ook aan de nieuwe inteekenaren op ons maandschrift zal deze premie worden geschonken. Wij hopen, dat onze ijverige zelatricen ze weer bij tientallen zullen aanwerven. Sint Gerardus, de machtige Wonderdoener, zal haar ijverig pogen machtig steunen en zeker mild beloonen.