Naar inhoud springen

Leeuwarder Courant/1831/Nummer 101/Provincie Vriesland

Uit Wikisource
‘Provincie Vriesland. Aanbesteding’ door Van Zuijlen van Nijevelt
Afkomstig uit de Leeuwarder Courant, dinsdag 20 december 1831, [p. 1]. Publiek domein.
[ 1 ]

Provincie Vriesland.

AANBESTEDING.

Op Vrijdag den 30 December 1831, des voormiddags ten 10 ure, zal, onder nadere approbatie van het Ministerie van Binnenlandsche Zaken, door den Gouverneur van de provincie Vriesland, of één der Leden van Heeren Gedeputeerde Staten, in bijzijn van den Hoofd-Ingenieur der provincie, aan het Lokaal van het Gouvernement te Leeuwarden, worden aanbesteed:
1. Het verstraten van het dorp Akkrum over 367½ el lengte, gelegen in den grooten weg ven Leeuwarden naar de Overijsselsche grenzen, met de leverancie van alle benoodigde Materialen.
2. Het bestraten van het gedeelte wegs tusschen de Verwersbrug bij Leeuwarden en den nieuwen Straatweg naar de Groninger grenzen, over 148 el lengte, met de leverantie der benoodigde Materialen.
Geschiedende deze bestedingen bij inschrijving en opbod, terwijl de bestekken daartoe ter lezing liggen op de gewone leesplaatsen zoo in Vriesland als de overige Provincien, en overigens acht dagen vóór de besteding de aanwijzingen worden gedaan door de Opzigters in loco, benevens de verdere vereischte inlichtingen te bekomen zijn bij den Hoofd-Ingenieur te Leeuwarden.

De Gouverneur van Vriesland,
Nan ZUIJLEN van NIJEVELT.