Overleg gebruiker:Effeietsanders

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo Effe, en welkom hier! Ik ben blij dat je je wilt inzetten voor het op gang brengen en aan de gang houden van deze wiki. Groeten, Quistnix 30 aug 2005 13:36 (UTC)

Artikelen[bewerken]

Hoi Effe,

De Nederlandstalige artikelen uit de oude Wikisource zouden inmiddels zijn overgezet, maar ik zie ze nog niet verschijnen. Omdat ik op mijn werk aanwezig ben en ik niet op IRC kan komen, heb ik geen onmiddellijk antwoord op de vraag wanneer de artikelen zijn overgezet. Je moet het vandaag nog even met een heel erg schone nl.wikisource doen. Hopelijk komen de inrichting en de mogelijkheden ervan goed over vanmiddag.

Mochten er nog vragen zijn, probeer mij dan via mijn overlegpagina te bereiken. Af en toe lukt het misschien om een blik te werpen en een antwoord te geven. Misschien is het voor de andere aanwezigen een goed idee een eigen account aan te maken? Dan kunnen we via mail of overlegpagina's contact houden.

Groeten, Quistnix 1 sep 2005 12:16 (UTC)

Taxobox auteur[bewerken]

Hoi,

Kijk eens naar Sjabloon:Taxobox auteur en probeer die eens toe te passen voor een willekeurige auteur. Als er problemen zijn, komen die vanzelf naar boven, denk ik.

Groeten, Quistnix 4 sep 2005 10:14 (UTC)

We moeten ergens beginnen - het maakt niet uit waar. Als we met auteurs beginnen, ontstaat daarmee een overzicht van ontbrekende werken. Hopelijk trekken die rode links mensen aan die daarmee iets gaan doen. Bovendien moeten de artikelen over auteurs toch gemaakt worden en is het een mooie vingeroefening voor mij om mijn sjabloontechniek bij te schaven ;-) -- Quistnix 4 sep 2005 14:09 (UTC)
Oke, ging mij er alleen maar om dat er geen fout was gemaakt :)

Er komen dus tenminste drie taxoboxen. Die voor auteur leek mij het eenvoudigst om mee te beginnen. Ik heb er ook een automatische link naar Wikipedia in verwerkt, plus eenj afbeelding. We moeten alleen nog een blanco plaatje van 242 pixels breed en 1 pixel hoog hebben voor de auteurs van wie wij geen afbeelding hebben :-) -- Quistnix 4 sep 2005 14:18 (UTC)

Welkom[bewerken]

Hartelijk bedankt effe :-P. Overigens stond er in je welkomstbericht dat ik de "conventies" moest lezen. Dat was echter een rode link. Wat moet ik nou lezen? /me is helemaal verward :S. Ucucha 10 sep 2005 18:37 (CEST)

Brabançonne[bewerken]

Zeg, als je vind dat het toevoegen van een standaard box niet naar wens is ben je me toch minimaal uitleg verschuldigd. --Kempm 23 okt 2006 23:30 (CEST)

Hoi, Ik denk een foutje mijnerzijds. Ik probeerde de anoniemen te reverten, niet jou. Als nog niet gedaan zal ik jouw wijziging herstellen. Mijn excuses. effeietsanders 25 okt 2006 17:21 (CEST)
Ah geen probleem, ik was me alleen druk aan het afvragen wat ik fout had gedaan :) --Kempm 25 okt 2006 18:32 (CEST)

Verzoekpagina voor beheerders[bewerken]

Beste Effeietsanders, ik heb zojuist Wikisource:Verzoekpagina voor beheerders aangemaakt, waarop gebruikers verzoeken kunnen plaatsen aan beheerders, dus ook aan jou. Wil je daarom zo vriendelijk zijn deze pagina op je volglijst te zetten, zodat je het, als het goed is, snel merkt als de pagina bewerkt wordt, zodat je de hulpbehoevende gebruiker snelt kunt helpen. Om geen onnodige edits op de pagina te krijgen, staat de tekst bovenaan de pagina in Sjabloon:Verzoekpagina. Adnergje 26 okt 2006 17:50 (CEST)

Wikisource:Verzoekpagina bestond ook al :) effeietsanders 26 okt 2006 21:45 (CEST)
Hmmm, ja. Wordt alleen een beetje weinig naar gelinkt, dus vind het niet vreemd dat ik em niet gevonden heb :P Ook nog geen verzoeken op gedaan, vreemd. Nou ja, dan is het aan de beheerders één van de twee uit te kiezen en de andere op de verwijderlijst te zetten :-) Adnergje 27 okt 2006 07:53 (CEST)
Wat dacht je van samenvoegen? :) effeietsanders 30 okt 2006 13:03 (CET)