Bestand:Het kruis.djvu

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Verwijziging naar de indexpagina
Ga naar pagina


Oorspronkelijk bestand(2.804 × 3.993 pixels, bestandsgrootte: 16,23 MB, MIME-type: image/vnd.djvu, 128 pagina's)Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Het Kruis
Datum
Bron https://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009110612009
Auteur
creator QS:P170,Q539525

Licentie

Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1925.


Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een ​​nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Dialog-warning.svg
Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie2 okt 2011 13:01Miniatuurafbeelding voor de versie van 2 okt 2011 om 13:012.804 × 3.993, 128 pagina's (16,23 MB)V85{{Information |Description ={{nl|1=''Het Kruis''}} |Source =http://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009110612009 |Author =Sigbjørn Obstfelder |Date =1922 |Permission ={{PD-Old-100}} |other_versions = }} [[Category:DjVu f

Dit bestand wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt:

Afkomstig van Wikisource NL, de Vrije Bron. "https://nl.wikisource.org/wiki/Bestand:Het_kruis.djvu"