Het Vaderland/Jaargang 31/Nummer 4/Wij meenen

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
‘Wij meenen onzen lezeressen, die haar voorraad van linnen en aanverwante artikelen moeten opdoen of hem moeten aanvullen een goed adres te kunnen geven, […]’ door een anonieme schrijver
Afkomstig uit Het Vaderland, donderdag 5 januari 1899, Tweede blad, [p. 2]. Publiek domein.

[ Tweede blad, 2 ]  Wij meenen onzen lezeressen, die haar voorraad van linnen en aanverwante artikelen moeten opdoen of hem moeten aanvullen een goed adres te kunnen geven, door te wijzen op de stoomweverij van J. H. Molkenboer Jr. te Oldenzaal.
 De linnens bestaan uitsluitend uit de vezels der vlasplant. De halflinnens bestaan uit katoenen ketting en linnen inslag; terwijl alle goederen, zoowel katoenen als linnen stoffen „ongepapt” zijnde, zich gemakkelijk laten verwerken.
 Als men daarbij weet dat de levering in iedere hoeveelheid, zelfs de kleinste, geschiedt, en tweedens dat de firma J. H. Molkenboer Jr. haar prijzen stelt in verhouding tot de prijzen der grondstoffen, dan zullen, dunkt ons, vele lezeressen met belangstelling kennis nemen van de bijzonderheden, in de annonce en de prijscouranten, die op aanvraag gratis verkrijgbaar zijn, vermeld.