Limburger Koerier/Jaargang 95/Nummer 188/Zilveren jubileum bij de L.T.M.

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zilveren jubileum bij de L. T. M.
Auteur(s) Anoniem
Datum Maandag 19 augustus 1940
Titel Zilveren jubileum bij de L. T. M.
Krant Limburger Koerier
Jg, nr 95, 188
Editie, pg [Dag], tweede blad, [1]
Brontaal Nederlands
Bron delpher.nl
Auteursrecht Publiek domein

ZILVEREN JUBILEUM BIJ DE L. T. M.

      Donderdag herdacht dhr. J. Reijnders conducteur bij de Limburgsche Tramweg-Maatschappij zijn zilveren dienstjubileum. Groot was de belangstelling van vrienden en bekenden. Bloemstukken mocht hij o.m. ontvangen van het afd. bestuur St. Raphaël de R. K. Voetbalver. V. V. H., Actie-comitéleden van het Mgr. Mutsaersoord en het personeel afd. Vaals. Vrijdagmorgen had op het kantoor van de L. T. M. de huldiging plaats door het personeel. Dhr. Versteeg bedrijfsdirecteur schetste den jubilaris, die vergezeld was van echtgenoote en dochter als een plichtsgetrouw beambte en wenschte hem toe, dat hij nog vele jaren voor het bedrijf en zijn gezin behouden zou blijven. Van deze gelegenheid maakte de directeur tevens gebruik om zijn waardeering te uiten over de wijze waarop het geheele personeel onder de tegenwoordige omstandigheden zijn werkzaamheden verricht.
      Dhr. J. Adriaans, chef van het vervoer, huldigde den jubilaris dien hij 23 jaren in zijn werkzaamheden heeft kunnen volgen en onder zijn leiding tot volle tevredenheid gewerkt heeft.
      Namens het bestuur van St. Raphaël huldigde de heer J. v. [d.] Berg den jubilris die tevens 25 jaren lid is van St. Raphaël. Conducteur J. van Helden vertolkte de gevoelens van de collega’s die bleken uit het feit, dat een prachtig eetservies kon worden aangeboden waarvoor allen zonder uitzondering hun bijdrage gegeven hadden.
      De heer Turlings Hoofd der afd. Weg en Werken sloot zich bij deze huldiging namens zijn personeel aan.
      De jubilaris dankte in een hartelijke toespraak.