Overleg gebruiker:Meursault2004

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hai Mersault, Fijn dat je de brieven ook doorleest en aanvult zo hier en daar. Daar ben ik heel blij mee, want ik kan niet alles meteen goed lezen. Een andermans blik maakt het soms heel eenvoudig. Ik heb nog wel een vraag hierbij. Als je een pagina gelezen hebt en aanvullingen hebt gemaakt (of geen aanvullingen nodig hebt gevonden) wil je dan bij opslaan het gele knopje onderaan aanklikken? Dan komt de pagina op de status dat die proefgelezen is. Daaraan kunnen we zien dat de pagina voor de tweede keer door iemand is bekeken. Om het echt af te ronden kan ik (of iemand) dan nog een volgende keer lezen en de groene knop aanklikken. Dan kan ieder zien dat de pagina drie maal is doorgenomen en redelijkerwijs de kwaliteit wel goed moet zijn.

Verder nog een vraag; zojuist heb ik brief 89 geheel bewerkt(zijn vier pagina's). Voor mij is het nog raadselachtig wie deze heeft geschreven, heb jij een idee?

Hartelijke groet, Wilma WeeJeeVee (overleg) 2 mrt 2018 20:25 (CET)

Hoi Wilma, dank voor je bericht! Ik zal voortaan het gele knopje aanklikken. Maar mijn lezing is gewoon een voorstel van mij, wie weet heeft iemand anders een andere lezing :-)

Ik lees F van 't Verval, maar stel dat mijn lezing goed is, weet ik niet of deze een echte naam is. Ik zie deze naam niet staan op de website van http://www.cbgfamilienamen.nl/nfb/.

Met hartelijke groet, Revi Meursault2004 (overleg) 2 mrt 2018 21:00 (CET)