Provinciale Noorbrabantsche en 's-Hertogenbossche Courant/Jaargang 1890/Nummer 43/Aanbestedingen

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Aanbestedingen
Auteur(s) Anoniem
Datum Vrijdag 21 februari 1890
Titel Aanbestedingen
Krant Provinciale Noorbrabantsche en 's-Hertogenbossche Courant
Jg, nr ?, 43
Editie, pg [Dag], [3]
Opmerkingen Emmanuel Corbey vermeld als E. Corbey
Brontaal Nederlands
Bron delpher.nl
Auteursrecht Publiek domein

AANBESTEDINGEN.

      Gisteren is aan het ministerie van waterstaat, handel en nijverheid aanbesteed: Het wegruimen van een in de rivier de Maas tusschen de kilometerraaien 111 en 112, onder de gemeente Grubbenvorst, prov. Limburg, zich bevindend wrak. Minste inschrijver was de heer I. Hillen, aannemer te Grave, voor f 1200.

      Deurne. Door den Weleerw. heer A. M. Van Erp, te Neerkant, is aanbesteed het bouwen van den bovenbouw der R.-K. kerk aldaar, onder beheer van den architect E. Corbey. Van de 6 inschrijvers was de minste J. Heijkants, te Erp, voor f 15,500.
      **Halsteren, 19 Febr. Bij de alhier gehouden aanbesteding van kunstmeststoffen ten behoeve der landbouwvereeniging alhier, was de laagste inschrijver M. H. Salomonson, Rotterdam, voor superfosfaat à f 4,20, chili salpeter f 10,19 en gips f 1,47; voor ammoniak-superfosfaat was de laagste inschrijver J. Kortman, Rotterdam, à f 8,68 en Peru-guano à f 10,69. De leveringen zijn gegund.
      **Heen, 19 Febr. Door de „Heensche landbouwvereeniging” was, bij de openbare aanbesteding van kunstmeststoffen, de levering van de superfosfaat niet gegund, omdat de prijs van f 4.11 per 100 KG. te hoog was. Thans is de levering van 85300 KG. gegund aan den heer J. Brol te Zwolle, voor f 4.06 de 100 KG.