Naar inhoud springen

Rotterdamsche Courant/1824/Nummer 132/Bij den Drukker en Boekverkooper P. de Groot

Uit Wikisource
‘Bij den Drukker en Boekverkooper P. de Groot, te Delft, is gedrukt en bij de voornaamste Boekhandelaren te bekomen: […] [advertentie]’ door een anonieme schrijver
Afkomstig uit de Rotterdamsche Courant, dinsdag 2 november 1824, [p. 3]. Publiek domein.

[ 3 ]⁂ Bij den Drukker en Boekverkooper P. DE GROOT, te Delft, is gedrukt en bij de voornaamſte Boekhandelaren te bekomen: DE DERTIGJARIGE OORLOG, met de Levens- en Karakterſchetſen der beroemde Veldheeren, Eerſte Deel, door Mr. C. F. HAUG, Hoogleeraar in de Geſchied- en Aardrijkskunde en de Fraaije Letteren, aan de Koninklijke Artillerie- en Genie-School, Lid der Haarlemſche, Utrechtſche en andere Maatſchappijen; met nog een Deel is dit Werk, over een der belangrijkſte tijdvakken, compleet; zijnde hetzelve in de Nederduitſche Taal, tot heden, nimmer het onderwerp eener afzonderlijke hiſtoriſche bewerking geweest. Bij denzelve zijn nog eenige Exemplaren voorhanden van Mr. C. F. HAUG, Inleiding tot de Algemeene Geſchiedenis, met de Levensſchetſen der beroemdſte Nederlandſche Zeehelden, Staatsmannen, Veldheeren enz.; tweede aanzienlijk vermeerderde druk.

Overige vindplaatsen

[bewerken]
  • Anoniem (4 november 1824) ‘Bij den Drukker en Boekverkooper P. de Groot, te Delft, is gedrukt en bij de voornaamste Boekhandelaren te bekomen: […] [advertentie]’, Opregte Donderdagsche Haarlemsche Courant, [p. 4].