Wikisource:De kroeg/Archief/mrt 2007

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Stilte...[bewerken]

Dag jongens en meisjes,

Het is de laatste tijd nogal rustig hier op Wikisource... Hebben we andere hobbies gevonden? Bezigheden BuitensHuis Hebbende? Ik had 't in ieder geval druk met werk en wat andere zaken. Ben nu van plan om er in hoog tempo wat werk van Willem Bilderdijk er op te zetten. Gewoon voor de lol, om de Grieken en de Japanners in de halen op de ranglijst: Ranglijst.

Het is overigens mijn project om het Laurens Jz Coster Project op Wikisource te plaatsen. De laatste bewerking op die site is van 2001. Sommige links werken al niet meer en er staan hier en daar ook wat foutjes in teksten e.d. Vandaar dus dat ik in hoog tempo zoveel bronnen plaats, maar dat hadden jullie denk wel in de gaten...

De aankomende week ben ik overigens een aantal dagen weg, dus dan geen bijdragen van mij. Doei, JosN 18 feb 2007 18:26 (CET)

Iedereen heeft buiten wikisource ook andere hobbies en werk. Ik was eventjes drukbezet met werk, en de overige actieve leden zullen ook wel een reden hebben. Het belangrijskte is dat er nu terug actief gewertk kan worden (snik: ik hoop dat ik niet de persoon ben die al de gedichten in eenn .pdf moet gieten) Wolvenraider 19 feb 2007 11:48 (CET)
Hoewel het misschien niet zo lijkt heb ik ook een druk leven buiten Wikisource. Mijn schrijven moet ook niet gezien worden als een verwijt. Een stille kroeg is nu eenmaal niet gezellig, vind ik... Overigens: waarom moet alles in .pdf? Ik kan het in ieder geval niet... Sorry... JosN 19 feb 2007 19:40 (CET)
Sorry voor mijn afwezigheid. Ik ben inderdaad druk met andere zaken, maar ik beloof de 'verloren' gegane tijd hier op wikisource weer in te halen. Nog niet meteen, maar hopelijk spoedig. JosN: Zet em op :) --Kempm 20 feb 2007 11:30 (CET)

Pagina's verwijderen?[bewerken]

In verband met een structuurverbetering wil ik enkele pagina's laten verwijderen (de teksten zijn al gekopieerd naar pagina's met nieuwe titels). Waar moet ik dat vermelden? Hier misschien? De te verwijderen pagina's zijn:

--Smeira 19 feb 2007 00:43 (CET)

Gedaan, al hebben we hier een pagina voor om verwijderign van pagina's aan te vragen: Wikisource:Te verwijderen. Wolvenraider 19 feb 2007 11:44 (CET)


Dat wist ik niet. Bedankt! (NB: een van de teksten hierboven was niet verwijderd: V.N. 1, Tip en Top. Kun je het nog doen? Alvast bedankt!) --Smeira 19 feb 2007 16:17 (CET)

Ook verwijdert. --Kempm 20 feb 2007 11:28 (CET)

Wikimedia Conferentie Nederland 2007[bewerken]

Na een succesvolle Wikimedia Conferentie Nederland 2006 organiseert de Vereniging Wikimedia Nederland eind oktober 2007 opnieuw de Wikimedia Conferentie Nederland 2007. Er is een groep organisatoren geformeerd die graag van jouw ideeen gebruik wil maken. Dit jaar heeft de conferentie als hoofdthema Open Content en richten we ons ook op deelnemers van buiten de gemeenschap van de Wikimedia Foundation, in het bijzonder de educatieve sector. Praat nu mee over de conferentie later dit jaar om ook jouw inbreng mee te laten tellen. Alvast dank! Siebrand 19 feb 2007 20:40 (CET)

Uitgelicht Maart[bewerken]

Ik heb even snel een uitgelicht voor de maand Maart geschreven. Zoals eerder in de kroeg gevraagd is de keuze op Categorie:Kleine gedigten gevallen. Het is echter een beetje kort nu. Misschien heeft iemand nog een toepasselijk plaatje/idee om als bladvulling te dienen? --Kempm 5 mrt 2007 18:34 (CET)

Ik heb een plaatje van Van Alphen er in geplakt. Ik weet echter niet hoe dat nu op de voorpagina verschijnt... JosN 5 mrt 2007 22:19 (CET)
Het plaatje is nu zichtbaar op de hoofdpagina. Ik weet niet precies waarom, maar die pagina moet 'gepurged' worden voor een verandering zichtbaar wordt. Op de overleg pagina van de main page, is daarvoor een linkje geplaatst. Simpel het linkje aanklikken moet werken. --Kempm 6 mrt 2007 09:00 (CET)

archivering[bewerken]

Naar mijn mening wordt er met deze drukte wel erg snel gearchiveerd. Aleichem 9 mrt 2007 12:45 (CET)