Overleg gebruiker:Floortje Désirée

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, Floortje Désirée!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Sterren[bewerken]

Je noemt het gedicht Sterren van Hélène Swarth haar belangrijkste werk. Wat is je bron, aangezien het op WP:NL alleen een van haar bekendste werken wordt genoemd. Info zou denk ik met elkaar moeten overeenstemmen, maar hier verschilt het. Mogelijk heb je gelijk, hoor. Maar een bron zou wenselijk zijn. Alvast bedankt! Happytravels (overleg) 9 jul 2019 18:20 (CEST)

Dat heb ik niet zo genoemd, dat is het knoeiwerk van KlaasZ4us. Ik heb alleen de link gemaakt omdat het anders nergens meer te vinden zou zijn. Het stond namelijk los tussen de bibliografie en dat is fout. Wat mij betreft gooi je de boel weg. Floortje Désirée (overleg) 9 jul 2019 20:53 (CEST)
Is(was?) het zo erg dat het naar de Sourceversie van te beoordelen pagina's moet? Klaas `Z4␟` V:  10 jul 2019 13:43 (CEST)
De pagina is alleen overbodig, maar dat maakt me verder niets uit. Zolang er geen fouten in staan vind ik op dit project alles best. Floortje Désirée (overleg) 10 jul 2019 13:51 (CEST)