Overleg gebruiker:Marcvanrooij

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, Marcvanrooij!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Groet, JosN 12 mrt 2008 13:19 (CET)

lay out[bewerken]

Hallo,
Bedankt voor je eerste bijdragen! De lay out van je bijdrage is nog niet volgens onze normen. Zou je daar nog eens naar willen kijken? Veel plezier verder op wikisource!!
Groet, JosN 12 mrt 2008 23:02 (CET)

Nog een keer hoi,
Zou je de titels van de bronnen van Tacitus en Horatius willen aanpassen? We doen dat meestal zo:
[[Schrijver]]
[[Schrijver/Boek]]
[[Schrijver/Boek/Hoofdstuk]]
Als het niet lukt of niet duidelijk is wat ik bedoel, laat maar even weten. Groet, JosN 15 mrt 2008 20:42 (CET)

Hallo, Ik heb een berichtje geplaatst in De Kroeg. Misschien heb je er wat aan. Groet, JosN 16 mrt 2008 21:24 (CET)

Links[bewerken]

Hoi,
Ik wil je bijdragen gaan hernoemen, maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe het werk in elkaar zit... Je laatste bijdrage is bijvoorbeeld: Horatius, Carmina, 1, 20. Nu weet ik niet waar de 1 en de 20 voor staan. Boek 1 en hoofdstuk 20? Laat je dat even weten, dan kan ik het aanpassen aan de regeltjes van Wikisource. Dank je!
JosN 19 mrt 2008 19:37 (CET)