Overleg gebruiker:Waerth

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Voor overleg aub op de Nederlandstalige wikipedia aangezien ik hier zelden ben. Waerth 31 aug 2005 08:21 (UTC)

Welkom op Wikisource, Waerth! -- Quistnix 31 aug 2005 09:00 (UTC)
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, Waerth!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

effeietsanders 9 sep 2005 17:42 (CEST)

Stem[bewerken]

gebruiker:Waerth ← Ik hoor je. Als deze opmerkingen iets te maken hebben met de 'policies' hier, dan hoor ik dat uiteraard graag. Vooral als het goed is onderbouwd, zoals op je user pagina (alleen is het te algemeen om iets te ondernemen). --Kempm 25 okt 2006 12:29 (CEST)

Verzoekpagina voor beheerders[bewerken]

Beste Waerth, ik heb zojuist Wikisource:Verzoekpagina voor beheerders aangemaakt, waarop gebruikers verzoeken kunnen plaatsen aan beheerders, dus ook aan jou. Wil je daarom zo vriendelijk zijn deze pagina op je volglijst te zetten, zodat je het, als het goed is, snel merkt als de pagina bewerkt wordt, zodat je de hulpbehoevende gebruiker snelt kunt helpen. Om geen onnodige edits op de pagina te krijgen, staat de tekst bovenaan de pagina in Sjabloon:Verzoekpagina. Adnergje 26 okt 2006 17:51 (CEST)