Overleg gebruiker:J.G.G.

Uit Wikisource
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Beachcomber)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom[bewerken]

Beste Beachcomber, welkom op wikisource. Ik zie dat je de pagina's in verband met William Shakespeare hebt aangemaakt. Jammer genoeg heb je alle links laten verwijzen naar de Engelstalige wikisource. Dit is niet de bedoeling op een Nederlandstalig project. Ben je van plan al zijn werken ook toe te voegen en zo stelselmatig de links te veranderen? Of wat zijn je verdere plannen met die pagina's? Als je vragen hebt, mag je ze gerust stellen. Asacha 1 okt 2011 17:08 (CEST)

Beste Asacha, bedoel je dat die teksten hier op de Nl-talige wikisource moeten staan? Ik dacht eigenlijk dat hier alleen Nederlandstalige teksten mochten staan, vandaar die 'externe' links. Beachcomber 1 okt 2011 17:16 (CEST)

(Ik heb er overigens geen probleem mee om die pagina's hier in te voeren hoor, en zoals je zegt de links dan intern te maken.) Beachcomber 1 okt 2011 17:25 (CEST)

Ik bedoelde dat er normaal geen pagina's aangemaakt worden over auteurs indien ze geen bronnen op deze wikisource hebben. Vandaar de vraag of je zijn werken nog gaat toevoegen, maar (jammer genoeg) horen Engelse teksten ook niet op een Nederlandstalige wikisource. Dus als je ze zou toevoegen graag ineens in het Nederlands. Asacha 1 okt 2011 17:57 (CEST)
Natuurlijk, zal vlug gepiept zijn die vertalingen! :)) Veel succes verder met dit project, Beachcomber 1 okt 2011 18:08 (CEST)
Het is zeker niet de bedoeling om je af te schrikken. Want vrije vertalingen zijn er in overvloed, oke, misschien niet in overvloed, maar op zijn minst beschikbaar op het net. [1] en nog een ander voorbeeld: [2]. Deze mogen zo overgenomen worden op wikisource aangezien de auteur al meer als 80 jaar overleden is [3]. Het lijkt me een mooi project ... als je niet tegen de berg werk opziet ;) Asacha 1 okt 2011 18:31 (CEST)
Dat is natuurlijk een heel goed idee - zal misschien wat aftands zijn om te lezen, maar ik wil er wel eens naar kijken. Zoals je zegt is het op die manier dan toch nog een nuttig projectje. Bedankt voor de tips, Asacha, --Beachcomber 1 okt 2011 19:24 (CEST)

Berichtje[bewerken]

Hoi Beachcomber, zie even hier (en haal deze melding maar weer weg mocht je hier geen link willen). Groet, De Wikischim (overleg) 9 feb 2015 09:56 (CET)

Hoi, aldaar geantwoord, Beachcomber (overleg) 9 feb 2015 10:38 (CET)