Overleg gebruiker:Hansmuller

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, Hansmuller!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Welkom op Wikisource! Romaine (overleg) 11 jun 2016 16:27 (CEST)Reageren[reageer]

Cornelis Petrus van Rossem[bewerken]

Dag Hans, leuk dat je op WS aanwezig bent! Ik zie in de hoofdnaamruimte Cornelis Petrus van Rossem van jouw hand. Maar uhhh...in WS zou van Rossem moeten worden aangemaakt als Auteur:Cornelis Petrus van Rossem. In de hoofdnaamruimte komen de bronteksten. Wil jij het zelf wijzigen of moet de wikisourcepolitie :) dat doen? WeeJeeVee (overleg) 21 aug 2020 16:02 (CEST)Reageren[reageer]

@WeeJeeVee : hoop dat het goed met jullie gaat. Dankjewel, ik had dit inderdaad niet in de gaten en heb blijkbaar dezelfde tekst op twee plaatsen aangemaakt! en nu op de gewraakte plaats weer weggehaald. Er gaat niets boven een ervaren sourcist zoals jij, die mij behoedt voor schietgrage politie :-). Warme (hoewel bij mij binnen niet meer van 32 C, zoals laatst) groetens, ook aan Mr. Richard Forest
PS ik had al twee projecten eerder dankzij jullie wat uitgevroten op ws - vertaling Darwin na jouw lezing, en later vanwege Petty en Spinoza. Mooi werk hier. Hansmuller (overleg) 29 aug 2020 23:19 (CEST)Reageren[reageer]