Overleg gebruiker:JannetteSuttor4

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, JannetteSuttor4!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Beoordelingsnominatie artikel[bewerken]

Beste JanneteSuttor4, ik zag dat je een artikel genaamd The Dirty Truth On Psp Full Version Games Free Download had geschreven. Die is naar mijn mening nu (nog) ongeschikt voor Wikisource. Het is daarom op de beoordelingspagina geplaatst. Daar kun je (als ik het geplaatst had) de details zien waarom ik de nominatie plaatste. Na verloop van tijd beoordeelt een moderator op grond van de richtlijnen en argumenten of het artikel behouden of verwijderd wordt. Binnen die tijd kun je nog het artikel verbeteren en/of op de geuite bezwaren reageren.

Met vriendelijke groet: Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 26 jul 2019 17:49 (CEST)