Overleg gebruiker:212.178.222.170

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, 212.178.222.170!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Mvg, Vincent Steenberg 27 nov 2009 16:01 (CET)

Sinterklaas kapoentje[bewerken]

Beste anonieme gebruiker, Ik zie dat je een bewerking van het liedje Sinterklaas kapoentje uit de Tweede Wereldoorlog op wikisource probeert te zetten. Daar is niks mis mee, maar doe dit dat a.u.b. onder een nieuw kopje onderaan het bestaande artikel of maak een nieuwe pagina aan. Zie voor meer informatie Help:Uitleg. Mvg, Vincent Steenberg 27 nov 2009 16:01 (CET)

De zak van Sinterklaas[bewerken]

Je bewerking van De zak van Sinterklaas is echter niet serieus te nemen. Mvg, Vincent Steenberg 27 nov 2009 17:03 (CET)