Overleg gebruiker:HandigeHarry~nlwikisource

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, HandigeHarry~nlwikisource!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Mooi vertaling. Misschien wil je die Nederlandse vertaling gebruiken voor de uitgelicht van de maand November? --Kempm 3 okt 2006 20:29 (CEST)

Uitgelicht[bewerken]

Om de uitgelicht voor de maand November te maken moet je een sjabloon maken met de naam Sjabloon:Hoofdpagina_-_uitgelicht_11 (Deze bestaat nu niet). Voor een voorbeeld is hier de huidige Uitgelicht: Sjabloon:Hoofdpagina_-_uitgelicht_10. Als de Sjabloon is aangemaakt zal je pagina automatisch op 1 November 2006 te zien zijn. --Kempm 4 okt 2006 16:12 (CEST)

Ik heb je artikel J'accuse nog een beetje meer gestandaardiseerd. Plaatje van de krant erbij gedaan, waarin Zola zijn brief publiceerde en de standaard taxobox toegevoegd. Kijk maar of je het goed vind zo. Als je het leuk vind kun je ook je eigen naam toevoegen als vertaler, er staat nu HandigeHarry.
Bedankt verder voor al je werk :) --Kempm 21 okt 2006 11:21 (CEST)
Prima natuurlijk :) --Kempm 21 okt 2006 21:22 (CEST)

Plaatjes[bewerken]

Hallo, Alleen op de wereld is bijna klaar geloof ik :) Is het mogelijk om de plaatjes te uploaden naar Wikicommons? Dan kunnen andere projecten er ook gebruik van maken. Of als je ze hier wilt laten staan in ieder geval de copyright toevoegen. Anders kunnen we daar problemen mee krijgen. --Kempm 18 dec 2006 12:47 (CET)

Ok, bedankt :) Scheelt ons administratie. --Kempm 18 dec 2006 12:59 (CET)

Muzieknoten[bewerken]

Het is heel leuk dat je de noten van de muziekstukken bij de liedjes plaatst, maar kan je ze ofwel bij de bijhorende zin plaatsen, of onder de tekst in een apart onderwerp. Zoals het er nu staat is het qua layout niet mooi. Ook is het ivm uniformiteit met liederen zonder muziek beter om de noten onderaan te plaatsen. Het terugdraaien van mijn edit was dan ook niet nodig, aangezien ik van plan was om overal de noten te verplaatsen. 81.11.214.33 14 dec 2007 11:55 (CET)

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 05:11 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[bewerken]

19 apr 2015 12:03 (CEST)