Overleg gebruiker:Hannolans

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, Hannolans!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Welkom[bewerken]

Welkom op Wikisource, de vrije bibliotheek. U had de bron Het lied der achttien doden aangemaakt en later hernoemd naar Jan Campert/De achttien doden. U heeft hier de conventies op de goede manier gebruikt. Echter heeft u de oude naam achter gelaten als doorverwijzing. Mijn vraag is of dit uw bedoeling was. Als dit niet de bedoeling was wilt u dit mij op deze pagina melden of op Wikisource:Te verwijderen. Als u een andere doorverwijzing wilt hebben kunt u een nieuwe aanmaken (bijv. De achttien doden). U moet dan het volgende in het bewerkingsvak invullen #REDIRECT Jan Campert/De achttien doden. Als u vragen heeft kunt u deze altijd stellen. WillemBK (overleg) 16 dec 2014 18:18 (CET)

Dank. Was niet de bedoeling om die eerste te laten staan. Ik ben nieuw op Wikisource, en had eerst die conventie niet door, dus de doorverwijzing mag weg. m vr gr --Hannolans (overleg) 17 dec 2014 13:53 (CET)