Overleg gebruiker:Wildel

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zie:Overlegpagina Wikipedia

Maximen van La Rochefoucauld[bewerken]

Voor de index op deze pagina lijkt het mij veel overzichtelijker om deze bijvoorbeeld in drie kolommen te verdelen.

Bestaat er een sjabloon(-combinatie) die dit mogelijk maakt terwijl de index toch blijft functioneren bij het aanklikken van een beginletter op de bovenste regel?

Wildel (overleg) 2 mei 2020 16:00 (CEST)[reageer]

Antwoord inmiddels door trial and error gevonden!

Wildel (overleg) 3 mei 2020 11:15 (CEST)[reageer]

Bij nader inzien lijkt de door mij bedachte oplossing (per letter een kolom maken) niet zo handig; zie mijn vragen in de Kroeg.

Wildel (overleg) 20 okt 2020 18:04 (CEST)[reageer]

Welkom[bewerken]

Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikisource, Wildel!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes of de Nog te vertalen-bronnen. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikisource.


Veel plezier en succes namens alle gebruikers van Wikisource!

Van harte welkom op wikisource. Als je een vraag hebt kun je deze het best stellen in onze kroeg. Mvg, Vincent Steenberg (overleg) 23 jun 2020 21:39 (CEST)[reageer]

Dank je wel voor je hartelijk welkom, Vincent. Het ziet er wel naar uit dat mijn huidige project (Maximen van La Rochefoucauld) nog geruime tijd in de steigers zal staan, maar gezien de aanzienlijke hoeveelheid materiaal die ik de laatste jaren had gecreëerd vond ik het toch het beste om het al op Wikisource te zetten en dan daar gestaag verder te werken. Vriendelijke groeten, Wildel (overleg) 24 jun 2020 10:54 (CEST)[reageer]