Bestand:Aanwijzing der schilderijen, berustende op 's Rijks Museum, te Amsterdam.djvu

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikisource
Koppeling naar de indexpagina
Ga naar pagina
volgende pagina →
volgende pagina →
volgende pagina →

Oorspronkelijk bestand(927 × 1.500 pixels, bestandsgrootte: 12,81 MB, MIME-type: image/vnd.djvu, 88 pagina's)Beschrijving

anoniem: Aanwijzing Der Schilderijen, Berustende Op 's Rijks Museum, Te Amsterdam ( 1830)  s:dut:Index:Aanwijzing der schilderijen, berustende op 's Rijks Museum, te Amsterdam.djvu  (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Auteur
anoniem    wikidata:Q4233718 s:en:Portal:Anonymous texts
 
anoniem
Aliassen
OnbekendUnknown author
Beschrijving kunstenaar
Bibliografische informatie
author QS:P50,Q4233718
image of artwork listed in title parameter on this page
Titel
Aanwijzing Der Schilderijen, Berustende Op 's Rijks Museum, Te Amsterdam ( 1830)
Beschrijving
Anonymous (1830) Aanwijzing der schilderijen, berustende op 's Rijks Museum, te Amsterdam, s.l.: s.n.<tbody></tbody>Taal dut
Datum van uitgave 1830
publication_date QS:P577,+1830-00-00T00:00:00Z/9
Bron Internet Archive identifier: aanwijzing-der-schilderijen-berustende-op-s-rijks-museum-te-amsterdam-1830
Dit bestand is in DjVu, een bestandsformaat primair ontworpen om gescande documenten te bevatten.

Je kunt dit DjVu-bestand hier online bekijken. Als het document meerdere pagina's heeft, kun je gebruik maken van de navigatielinks aan de rechterkant van het beeld om pagina's te wijzigen.

Je kunt dit DjVu-bestand ook bekijken in je browser met de juiste browser-plug-in/add-on of gebruik een desktop-versie DjVu-viewer voor je besturingssysteem. Je kunt geschikte software kiezen van deze lijst. Zie Help:DjVu voor meer informatie.

অসমীয়া  català  čeština  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  Esperanto  español  français  galego  magyar  italiano  日本語  македонски  Nederlands  polski  português  русский  sicilianu  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Licentie

Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).


Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/vnd.djvu

d7d5da0bbbec15288f1c9d13bbf5bbdc68ee77c4

13.431.948 byte

1.500 pixel

927 pixel

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie13 okt 2021 22:15Miniatuurafbeelding voor de versie van 13 okt 2021 22:15927 × 1.500, 88 pagina's (12,81 MB)Vincent SteenbergImported from Internet Archive by the IA Upload tool job queue

Dit bestand wordt op de volgende 89 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: