Bestand:Het Esperanto.pdf

Uit Wikisource
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Verwijziging naar de indexpagina
Ga naar pagina


Oorspronkelijk bestand(632 × 1.105 pixels, bestandsgrootte: 17,9 MB, MIME-type: application/pdf, 32 pagina's)Het Esperanto  s:nl:Index:Het Esperanto.pdf  (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Auteur
Titel
Het Esperanto
Beschrijving
English: Book about Esperanto in Dutch.
Esperanto: Libro pri Esperanto en la nederlanda.
Frysk: Boek oer it Esperanto yn it Nederlânsk.
Nederlands: Boek over het Esperanto in het Nederlands.
Taal Nederlands
Datum van uitgave 1902
publication_date QS:P577,+1902-00-00T00:00:00Z/9
Bron http://data.onb.ac.at/rec/AC04212879
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

De auteur overleed in 1934, dus dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1926.


Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een ​​nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Dialog-warning.svg
Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 mei 2017 00:14Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 mei 2017 00:14632 × 1.105, 32 pagina's (17,9 MB)Robin van der VlietUser created page with UploadWizard

Metadata

Afkomstig van Wikisource NL, de Vrije Bron. "https://nl.wikisource.org/wiki/Bestand:Het_Esperanto.pdf"